Genel, Teknoloji

Power Kablo Dünya Normlarında Kablo Üretiyor

 Elektriğin bulunması ile beraber gündelik yaşama her geçen gün yaşanan yaşanan arz talep dengesi içinde birbirinden farklı ürünler giriyor. Kablolar ile bu işin olmazsa olmazları arasında yer alır. Nitekim Türkiye kablo imalatı ve satışı yapan firmaların sayısı giderek artıyor. İşte o firmalardan bir tanesi de Power Kablo Elektrik ve Elektronik firmasıdır. Firma özellikle fişli kablo denilince ilk akla gelen isimlerdendir.

Power Kablo Hakkında Bilinmesi Gerekenler

 12 yılı aşkın bir süredir İstanbul Beyoğlu ilçesinde firma hizmetlerine devam ediyor. Elektrik elektronik alanında hem iç hem dış piyasaya çalışıyor. Alanında tüm yetki belgelerine sahip, kurumsal çizgisinden ödün vermeden alanında uzman ve eğitimli bir kadro ile hizmet veren bir üretim ve satış firmasıdır.

 Firma Kablo Ürün Gamında Yok Yok

 Power Kablo’nun ürün gamında fişli tarzda olan ürün dışında power kablosu gibi özellikli bir ürün de vardır. Spiral kablolar ve enerji kabloları da ürün gamındadır. Ayrıca ürün gamında seyyar kablo makarası da bulunur. Ayrıca başka ürünler de firmanın ürün gamında mevcuttur.

Cazip Fiyat Avantajlı Firma

 Kuruluşun tüm ürün fiyatları da kabloların özellikleri de göz önüne alındığı zaman son derece uygun olup firma ödeme noktasında her tür kolaylığı sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir