Genel, Teknoloji

Hijyenik Havuz Keyfi

 Havuzlar özellikle çocuklar için eğlence kaynağı yetişkinler için ise sağlıklı spor yapma alanı olarak karşımıza çıkıyor. Havuza birçok kişinin giriş çıkış yapmasında kaynaklı kirlenme veya dışarıdan gelebilecek mikroorganizmalardan oluşabilecek bulanıklıklar havuz temizliğini gerektirir. Havuzların temizliğinde kullanılan kimyasalları https://www.e-havuzmarket.com/kategori/havuz-kimyasallari adresini ziyaret ederek detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

 Kaliteli Orijinal Ürünler

 Havuzda kaynaklanan kirliği ancak orijinal havuz kimyasalları kullanımı ile çözüme kavuşturulabilir. Havuzda meydana gelebilecek bulanıklık mikroorganizma faaliyetinden kaynaklanabiliyor. Yosun oluşumları da yine havuzun kirli olduğuna dair ip uçları veren değişimler arasında bulunuyor.

 Havuz Kimyasalları Nelerdir?

 İnsan sağlığın korunmasında önemli yere sahip olan havuzların genel temizliği ve dezenfeksiyonu için kullanılan bazı kimyasalları şöyle sırlayabiliriz;

 -%56 toz klor

 -%90 tablet kavuz kloru

 -Sıvı klor dezenfektan

 -Yosun önleyici

 -Havuz suyu parlatıcı

 -Çöktürücü

 -Sıvı havuz PH düşürücü

 -İyon bağlayıcı

 -Kostik

 -PH yükseltici

 Alkalinite düşürücü

 -Kalsiyum hipoklorit

 Aynı gün kargo hizmetiyle en kaliteli havuz malzemelerini satın alabileceğiniz internet adresi https://www.e-havuzmarket.com tek tıkla hizmet veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir