Genel, Teknoloji

Firmalarınız İçin Kaliteli Çözümler Mega Yazılım’da

 Yazılım sektöründe varlık sürdürmek amacıyla kurulmuş olan Mega Yazılım 38 yıldır firmalara yazılım çözümleri sunuyor. Bulduğu orijinal ve kaliteli yazılım çözümleri sayesinde firmaların ihtiyaçlarını duyduğu programlarını kullanmasını ve iş yükünü ortadan kaldırmasını sağlıyor. Ticari yazılım firmaları arasında bulunan ve çözümleriyle dikkat çeken firma yazılım alanındaki gelişmeleri takip ederek farklı program ve çözümlerle daha çok müşteriye ulaşmaya çalışıyor.

 Mega Yazılım Tarafından Hazırlanan Programlar Neler?

 Mega Yazılım ticari alanda hizmet veren firmaların işlerini kolaylaştıracak yazımları hazırlıyor. Müşterilerinin isteklerine uygun olarak geliştirilen bu programlar sayesinde hesap ve takip işlemleri daha kolay bir şekilde yapılabiliyor. Firma tarafından müşterilere sunulan programlar muhasebe, üretim planlama, kurumsal kaynak planlama, perakende satış, satış noktası ve üretim takip programı gibi programlardan oluşuyor. Bu programlarda farklı modüller bulunmakta olup firmaların ihtiyaçlarına göre modül eklenmesi veya çıkarılması sağlanabiliyor.

 Mega Yazılım Programları Nasıl Edinilebiliyor?

 Ticari firmalara kurumsal, sektörel ve web alanında geliştirdiği programlarla çözümler sunan Mega Yazılım ile çalışmak için firma web sitesinden yararlanmak mümkün oluyor. Web sitesinde bulunan iletişim bölümü kullanılarak yetkili isimlere ulaşıp ihtiyaç duyulan muhasebe programı veya diğer çözümler için bilgi alınabiliyor. Ayrıca firmanın İstanbul Ataşehir’de bulunan merkezine ulaşarak birebir görüşme ile firmaların ticari yazılım çözümlerini bulmaları mümkün oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir