Sağlık

Nahçıvan Tıp Fakültesi

Nahçıvan Tıp Fakültesi

Azerbaycan’a bağlı özerk bir cumhuriyet olan Nahçıvan, ülkemizin doğusunda yer almaktadır. ığdır ilimiz ile komşu olan Nahçıvan Özerk Cumhuriyetinin başkentide Nahçıvan ismindedir.

Nahçıvan oldukça iyi imkanlara sahip olan ve son derece moden bir kenttir. Geniş caddeleri, güvenliği, temizliği, müzeleri, kafeleri ve tiyatro salonları gibi pek çok sosyal alana sahip olan Nahçıvan oldukça dikakt çekicidir. Yurt dışında üniversite okumak isteyen öğrenciler tarafından da oldukça fazla bir şekilde tercih edilmektedir.

Ülkemizden Nahçıvan! Kra yolu ve hava yolu ile ulaşım sağlamak mümkündür. Kapıda vize uygulaması ile iki ülke arasındaki geçişler oldukça hızlı ve sorunsuz şekilde gerçekleşmektedir.

Nahçıvan’ın modern ve son derece çağdaş görüntüsü haytın her alanında kendisini hissettirdiği gibi eğitim alanında da hissettirmektedir. Son derece kaliteli eğitim veren ve oldukça iyi imkanlara sahip üniversitelere sahip olan Nahçıvan’da özellikle Nahçıvan Devlet Üniversitesi, son derece iyi imkanlara sahiptir.

Euro star yurtdışı eğitim kurumundan Nahçıvan ve Nahçıvan Devlet Üniversitesi hakkında ayrıntılı olarak bilgi alınabilmektedir.

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi. 

Nahçıvan Tıp Fakültesi, Azerbaycan’da tıp eğitiminin son derece kaliteli bir şekilde verildiği eğitim kurumlarından biridir. Fakültenin bünyesinde kendisine ait hastane bulunmaktadır. ,niversite her byıl binlerce öğrenciye eğitim imkanı sağlamaktadır. Üniversitede tıp, diş hekimliği ve eczacılık bölümlerinde eğitim sağlanmaktadır.

Nahçıvan Tıp Fakültesi mezunları, Türkiye, Amerika, Kanada, İspanya, Kanada, Almanya, Hollanda başta olmak üzere pek çok ülkede mesleklerini icra edebilmektedirler.

NDU Tıp Fakültesi Giriş Sınavı.

Nahçıvan Tıp Fakültesi’nde Azerbaycan Türkçe’si ile eğitim verilmektedir. Türk öğrenciler açısından Nahçıvan Tıp Fakültesin’deokumanın en büyük avantajı, sınavsız olarak kayıt yaptırabilmeleridir.

Nahçıvan Tıp Fakültesi ululararası standartlarda eğitim sağlamaktadır. mezun olan öğrencilerin diplomaları uluslar arası geçerliliğe sahiptir. Türk öğrenciler hazırlık dönemini başarı ile tamamladıkları takdirde tıp eğitimine başlayabilmektedirler.

Nahçıvan Tıp Fakültesi’ne ait olan diplama Yök denkliğine sahiptir. Mezunlar YÖK’e başvuru yaparak denklik belgesine sahip olabilmktedir.

Euro star yurt dışı eğitim danışmanlığı internet sitesinden Nahçıvan hakkında ve Nahçıvan Devlet Üniversitesi hakkında bilgi alınabilmektedir.

Eurostar Yurtdışı Eğitim Katip Mustafa Çelebi Mahallesi İstiklal Caddesi No: 49/5 (Mavi Han) Taksim – Beyoğlu / İstanbul Tel: 0(212) 244 66 00

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir